U bent hier: Home / Klassieker door de havens

Klassieker door de havens

by Skaten Site — last modified 23-03-2019 15:55
Opgeslagen onder:

De Friday Night Skate deed afgelopen vrijdag 22 maart 2019 een fijne klassieker. Door de havens van Amsterdam. Waar in de avond geen normaal mens komt. En waar tegenwoordig vele woningen worden gebouwd. Het parcours was niet makkelijk. Het asfalt was ook niet altijd even goed. Soms was er niet eens asfalt. En moest de groep over van die vervelende betonplaten die niet gelijk liggen.

Niet geschikt voor beginners. Moest echt gewerkt worden. En ook pardoes remmen of uitwijken wegens blockers die voor een gaatje in de weg stonden.  Meerdere keren moesten spoorbanen met rubber tussen de bielzen worden doorkruist. Heen en terug. Eerst met gewone snelheid. Daarna terug met een sprint. Paar keer werd de verkeerde weg gekozen. Dat bleek erbij te horen. Weer was lekker. Koel briesje. Wind in de rug. En vol tegen. Het gezelschap was internationaal. Amerika, België en Tel Aviv waren vertegenwoordigd. De mood was good. De foto’s van de tocht van Ronald Schoots kwamen snel daarna online. Op de FB van de FNS. Kijkon!

Document acties
gearchiveerd onder: Friday Night Skate