U bent hier: Home / 170ste Friday Night Skate

170ste Friday Night Skate

by Skaten Site — last modified 28-01-2023 00:00
Opgeslagen onder:

De Friday Night Skate heeft de 170ste tocht gevierd met een legendarische route naar Schiphol. De altijd vrolijke ‘tour leader’ voorop. Lekkere muziek van de Diskjockey op wielen maakt het feest compleet. Het tempo was ernaar. Ouderwets de beuk erin. Naast de startbaan en opstijgende vliegtuigen de traditionele korte pauze met softijs van Mac Donalds.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elke vrijdag in 20:15 uur als de weg droog en niet glad is vertrekt de Friday Night Skate vanaf het Ronde Bankje in het Vondelpark in Amsterdam. Startpunt is te herkennen aan het grote ronde bord met daarop het logo van de Friday Night Skate. De Friday Night Skate naar Schiphol afgelopen vrijdag was een tocht voor ervaren skaters. Kunnen remmen en het tempo erin houden is een must.

Document acties
gearchiveerd onder: Friday Night Skate