U bent hier: Home / Friday Night Skate rijdt lekker door

Friday Night Skate rijdt lekker door

by Skaten Site — last modified 02-03-2019 11:50
Opgeslagen onder:

Een goede night skate is een joy for ever. De helden van de night skate hebben vrijdag 1 februari 2019 weer een leuke Friday Night Skate gepresenteerd. Type van de beloofde route was easy peasy. Een makkelijke tocht over perfect asfalt. De route leader kondigde bij het begin meteen aan dat er allemaal bekende gezichten waren. Dus dat er werd doorgereden. De zweep zou er niet over gaan zoals vorige week. Toen was ook een easy peasy route aangekondigd. Het was fijn rijden. Meteen werd het tempo ingezet. Makkelijk was het niet.

Overwegend goed asfalt met hier en daar toch moeilijk wegdek. Klik hier voor de foto's en video op de FB van de FNS. Wie zich had laten leiden door de aankondiging van een easy peasy route kwam bedrogen uit. De easy peasy Friday Night Skate van afgelopen vrijdag was zeker niet geschikt voor de beginnende night skaters. Herhaaldelijk gingen stemmen op in de groep dat er zo lekker werd doorgereden. Hopelijk is dit lekkere doorrijden met de Friday Night Skate een voorbode voor de rest van het seizoen. Voor vrijdag 8 maart 2019 is een gemakkelijke doorrij skateroute aangekondigd. Dat wordt knallen!

Document acties
gearchiveerd onder: Friday Night Skate