U bent hier: Home / Tochten voor happy few

Tochten voor happy few

by Skaten Site — last modified 30-03-2019 11:50
Opgeslagen onder:

Het was lekker rijden met de Friday Night Skate 29 maart 2019. De voorzitter van de organiserende Stichting Skate! liet achteraf namens de stichting weten geen ambitie te hebben de Friday Night Skate te laten groeien. Aan het rondje Watergraafsmeer deden afgelopen vrijdag ongeveer 33 skaters mee. Waarvan een aanzienlijk deel blocker.

Ooit was de Friday Night Skate de grootste Night Skate van Nederland. Geen beter event om het weekend te beginnen dan de Friday Night Skate. Elke week een feestje. Zelfs in de kou van de winter kwamen skaters in grote getale naar Amsterdam voor het wekelijkse skatefeest. Dat lijkt definitief voorbij.Trage tochten en gebrek aan ambitie of gevoel voor wat skaters willen heeft van de Friday Night Skate een tocht gemaakt voor enkelen. Dat is jammer omdat het is een ware beleving is met een grote groep uptempo op de swingende beat van lekkere muziek door de stad te knallen. Afgelopen vrijdag werd ook de klassieke ramroute gereden. Alleen de routeleider bleek niet de traditie te kennen die op dat parcours geldt.

Document acties
gearchiveerd onder: Friday Night Skate