U bent hier: Home / / Irritante aan voorzitter Friday Night Skate

Irritante aan voorzitter Friday Night Skate

by Skaten.nl — last modified 25-06-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Irritante aan de voorzitter van de Friday Night Skate is dat hij geen fan is van Night Skaten. Vandaag is de Friday Night Skate 20 jaar en de voorzitter heeft een tocht voor kids bedacht. Van 7 tot 77. Ook bezit hij geen tunnelvisie. Iedere voorzitter van de Friday Night Skate hoort er een tunnelvisie op na houden anders wordt het nooit wat met de tunneltochten. De voorzitter van de Friday Night Skate kan best goed skaten. Zijn tochten bekend uit het verleden toen hij nog goed snik was dat hij als een speer met de groep door Noord of West ging. Dat was nog eens leuk. 

Het meest irritante aan de voorzitter van de FNS zijn de trage tochten. Hele jaar door. Ook de rode tochten zijn traag. Paar keer per jaar is leuk. De kermiskoers en met Halloween en Kerst. Verder moet er gwoon doorgereden worden. Het trage wegrijden uit het park en dan 'easy peasy' over de drukke straten van de Stad lui skatend is zwaar irritant voor overige weggebruikers. De stad is niet gbouwd op 'easy peasy' tochten. 'Easy peasy 'is voor beginners in het park. De stad heeft tramsporen, en klinkers en onverwachte oneffenheden en bruggen. Om daar goed overheen te skaten is tempo nodig. 

De blokkers van de FNS geven tegenwoordig bij elk zuchtje wind het sein “pas op”. Reactie in de groep is dan dat skaters omhoog komen en niet in de poephouding door blijven skaten. De geheel verzorgde skatetocht door de stad. Wat nog net ontbreekt is de hostess met de toeristische toelichtingen bij de 'sight seeing'. 'Easy peasy' gaat niet samen met een tunnelvisie en gaat niet samen met Night Skaten in Amsterdam als de voorzitter van de Friday Night Skate tenminste voornemens is de tocht te behouden want na twintig jaar is het tempo bejaard zonder zicht op herstel.

Share |
gearchiveerd onder: Friday Night Skate