U bent hier: Home / / Griezelen met Fright Night Skate

Griezelen met Fright Night Skate

by Skaten.nl — last modified 06-10-2015 12:02

Vrijdag 30 oktober 2015 is het oppassen geblazen op skates want dan is de Fright Night Skate in Amsterdam. Griezelen en grollen op skates. De gevaarlijkste Night Skate waarbij het risico van angstaanjagende spoken in het openbaar het grootst is. Het jaarlijkse griezelfestijn van de FNS. In duivelse uitdossingen dollen de rollers door de straten van Amsterdam en jagen achteloze voorbijgangers en onschuldige toeristen de stuipen op het lijf. Wie bang is voor heksen, monsterlijke monsters, vampieren of de éénarmige Gruizel kan het best overslaan. De rest sluit zich aan bij de bonte stoet goblins, zwarte katten, vleermuizen en pompoenhoofden. Heksen, zombies, weerwolven en ander gespuis, zijn van harte uitgenodigd voor een dood enge skateavond! Des te afschrikwekkender des te beter! Vrijdag 30 oktober 2015 om 20:00 uur in het Vondelpark waar ooit het rondebankje stond.

Share |