U bent hier: Home / / Friday Night Skate doet tunnel

Friday Night Skate doet tunnel

by Skaten.nl — last modified 23-08-2015 06:00

De Friday Night Skate heeft in Amsterdam afgelopen vrijdag de nieuwe tunnel bij het Centraal Station ritueel ingewijd. Dat was leuk.Fantastisch asfalt en een heerlijke afdaling. Een hele verrassing. Oude herinneringen werden opgehaald van toen in de IJ-Tunnel en dat daar snel weer doorheen gegaan moet worden. De IJ-Tunnel extraverganza is één van de dingetjes die besproken wordt op Skaten.nl. Een IJ hoort erbij. Night Skaten in Amsterdam kan niet zonder. Wie inschrijft doet mee. Door een tunnel skaten is niks anders dan uitrollen, niet remmen, door de knieën zakken in de bekende poephouding en gaan met de banaan. De foto is van Lex van Buuren die alles weet van skaten en Disc Jockey is op Sail 2015.

 

Share |