U bent hier: Home / / FNS Amsterdam = bejaarden fitness

FNS Amsterdam = bejaarden fitness

by Skaten.nl — last modified 08-05-2015 17:25
Opgeslagen onder:

Dé Friday Night Skate, die van Amsterdam, is bejaard geworden. In den beginne was het vet. Lekker strakke tochten. Tegenwoordig is het meer stilstaan en lang zitten dan gewoon fijn op vrijdagavond skatend het weekend beginnen, met bier tegen de spierpijn na afloop. Jammer want Amsterdam is een gave skate stad. FNS Amsterdam heeft voor het hoogseizoen gekozen voor langzame tochten met lange pauzes. Dat is niet aantrekkelijk voor skaters die de échte FNS gewend zijn.

Erover beginnen bij de blockers of het bestuur kan niet. Wie wat zegt op de Facebook pagina van de FNS wordt subiet geblockt. Berichten worden verwijderd. Laatst de tochtleider op de man af vragend zei hij langzame tochten ook niet leuk te vinden. Iedereen moet kennelijk rollatorskate als de nieuwe trant accepteren. Amsterdam heeft te gek asfalt, tunnels én parkeergarages. Zo'n garage werd vroeger nog wel eens in beslag genomen door de FNS. Dat is niet meer. In Parijs gaat het er nog gewoon stevig aan toe. Zoals het heurt. Dus dat wordt verhuizen. “Easy Peasy” skaten is voor bejaarden.  

Share |
gearchiveerd onder: Friday Night Skate