U bent hier: Home / / FNS doet 1 april

FNS doet 1 april

by Skaten.nl — last modified 20-02-2015 14:35

Het is pas februari en de Friday Night Skakte doet nu al aan 1 april. Met twee nieuwe voorzitters in het bestuur wordt de kar de komende twee jaar met dubbele energie extra hard getrokken.  De twee nieuwe voorzitters die kunnen skaten als beesten rijden vanaf april makkelijke en korte routes met halverwege een XL pauze bij een terras of een ijstent. Slecht wegdek, tramrails en zweet worden vermeden.  In mei wordt de Friday Night Skate Amsterdam voor de 500ste keer. Of de FNS ooit weer aantrekkelijk is voor een grote groep deelnemers moet afgewacht worden.

Share |
Jeroen
Jeroen zegt:
20-02-2015 15:56

De leukste Night Skates zijn de vlotte lange tochten met weinig pause en een uitdagende route.